tel 06-23400313 tel [javascript protected email address]
AWE Constructie
home   /   diensten  /   architectenbureau

Architectenbureau


Referenties: Architectenbureau Lab32 - Geulle; Architectenburo Brink & Fleer - Dronten; RVB architecten - Hilversum; Architectenbureau Stepan Rektorik - Amsterdam; Archidev architectuur & ontwikkeling;
Van Duijn architecten - Almere.

Voor het ontwerp-/ architectenbureau kan AWE constructiebureau in de aanvangsfase van het ontwerp worden ingeschakeld voor het vinden van een passende constructieopzet voor het te ontwerpen bouwobject voor uw klant. Constructies in zowel staal, beton en hout kunnen worden uitgewerkt.

In samenspraak met het ontwerp-/ architectenbureau en afhankelijk van de aard van het bouwobject kunnen één of meerdere constructieve uitwerkingen (globaal) worden opgezet. De constructies worden in een 3D-omgeving uitgewerkt met analysesoftware Diamonds (BuildSoft), FEMAP of ANTENA en het modelleerpakket 'Tekla Structures', waarmee het eindresultaat snel kan worden bereikt c.q. met u kan worden besproken.

Nadat een definitieve keuze voor de constructie is bepaald, kan vervolgens de desbetreffende opzet gedetailleerd(er) worden uitgewerkt. Met het gratis te downloaden programma 'Tekla-BIM-Sight' kan het door ons uitgewerkte 3D-model door iedereen worden ingezien c.q. worden geanalyseerd.

AWE constructiebureau verstrekt u graag een concurrerende offerte voor uw projecten. Als basis geldt hierbij
'De Nieuwe Regeling (DNR)'.