tel 06-23400313 tel [javascript protected email address]
AWE Constructie
home   /   diensten  /   bouwaannemer

Bouwaannemer


Referenties: Aannemersbedrijf VAN WIJNEN te Lelystad, Ballast Nedam industriebouw te Nieuwegein, HEDIBOUW te Biddinghuizen; Breveld Bouw te Dronten; Aannemersbedrijf ERBO te Dronten; Van Hees en Zonen Utrecht te Utrecht; Schaap Composites te Lelystad; Solico BV te Oosterhout. Prins Bouw B.V. te 't Harde; Ubink & Co te Almere.

Voor bouw- & aannemingsbedrijven kan AWE constructiebureau de voorkomende statische berekeningen uitwerken voor bungalows, bedrijfshallen/ -panden en dergelijke benodigd voor de aanvraag bouwvergunning. Snel, correct, met een duidelijke rapportage en de bijbehorende technische tekeningen, waarmee ook de werknemers op de bouwplaats uit de voeten kunnen.
Sterkteberekeningen voor staal-, beton-, hout- en steenconstructies kunnen voor u worden uitgewerkt. Geavanceerde 3D-analyse- & modelleerprogramma's zoals Diamonds (BuildSoft)FEMAPATENA & Tekla Structures (Trimble) worden hierbij gebruikt, waarmee het eindresultaat snel kan worden bereikt c.q. met U kan worden besproken.

De totale (constructie)kosten blijven daardoor laag voor uw bedrijf c.q. uw klant.

AWE constructiebureau zal aan de hand van uw projectgegevens/ -tekeningen een passende, concurrerende offerte verstrekken op basis van 'De Nieuwe Regeling (DNR)'.